In een aantal gevallen heeft u méér dan advies nodig. Bijvoorbeeld als de capaciteit ontbreekt om een project te leiden of uit te voeren. In zo’n situatie kan Social Consultancy de projectleiding verzorgen en bijvoorbeeld:

  • een projectplan opstellen en (mee) uitvoeren;
  • het voortouw nemen;
  • de organisatie en PR van het project verzorgen;
  • zorgen voor actieve werving van deelnemers.

Van 2015 tot en met 2019 werkte Lei Janssens onder andere als projectleider van ‘Maak Roermond dementievriendelijk!’. Dit is een samenwerkingsverband van de gemeente met partners, organisaties, bedrijven en particulieren.

Flexibele schil
Daarnaast is Lei Janssens op interim-basis beschikbaar voor organisaties. Bijvoorbeeld voor ziektevervanging of een tijdelijk project.

“Ik heb Lei leren kennen als iemand met een groot inlevingsvermogen. Ze is een uitstekende coach en weet mensen met haar respectvolle en enthousiaste houding op een natuurlijke manier mee te nemen. Ze heeft oog voor detail, maar houdt ook zeer goed overzicht. Zij is zeer gedreven en creatief. In ons centrum heeft zij samen met het bestuur vormgegeven aan een nieuwe organisatiestructuur waarbinnen meer verantwoordelijkheden bij vrijwilligers worden neergelegd. Zij coacht zowel bestuur als vrijwilligers hierop en levert een zeer waardevolle bijdrage aan de professionalisering van het centrum.”
Marianne Robberts, oud-penningmeester Maximina in Roermond